Brain Box mediatrainers en presentatietrainers maken in 1 dag een betere spreker van u.

Onze trainers

Brain Box werkt met zo’n vijftien ervaren toptrainers die allemaal hun sporen hebben verdiend in de media. Als journalist, presentator of woordvoerder. Recent teruggetreden uit de actieve journalistiek, of nog actief.


Kernwaarden

  • Learning by doing
  • Praktijkgericht: altijd maatwerk
  • Eigen trainingsstudio's in Hilversum
  • Maar ook full-service bij u op locatie
  • Keurmerk brancheorganisatie NRTO
  • CRKBO erkend: alle tarieven btw vrij

Bernard Hammelburg

meer...

Presentatietrainer, Mediatrainer

...is onder meer buitenlandcommentator voor BNR Nieuwsradio. Hij begon zijn loopbaan bij Trouw en was presentator en verslaggever bij de AVRO. Van '79 tot '99 was hij correspondent in de VS. Bernard is al jaren mediatrainer bij Brain Box.

Frank du Mosch
meer...

Presentatietrainer, Mediatrainer

...een allround trainer die kennis combineert met betrokkenheid en humor. Gepokt en gemazeld met een verleden als presentator en verslaggever bij het NOS journaal, presentator van het jeugdjournaal en radioprogramma's als Stand.nl. Als early adapter hebben ook de nieuwe media weinig geheimen voor Frank en u kunt tijdens de training op dit gebied dan ook gerust een beroep doen op zijn kennis, ervaring en visie.

Sanne Boswinkel

meer...

Mediatrainer, Presentatietrainer

...is nieuwslezer bij RTL Z en het RTL Nieuws. Ze werkte eerder bij Radio Rijnmond en RTV West. Voor RTL-Z maakt zij regelmatig portretten van ondernemers op locatie. Bij Brain Box geeft zij media- en presentatietrainingen.

Niels Wensing

meer...

Mediatrainer

...na een journalistieke carrière en verschillende managementfuncties bij onder meer AVROTROS werkt hij als woordvoerder en communicatieadviseur bij Bouwend Nederland. Niels koppelt dus vanuit zijn dagelijkse praktijk uw vraag 'waarom maakt de journalistiek de keuzes die zij maakt' aan 'hoe kunt u dit met uw optreden in de media beïnvloeden'.

Wim van Putten

meer...

Presentatietrainer, Mediatrainer

...naast zijn werk bij Brain Box leidt hij presentatoren en DJ’s op en is hij van enkele toonaangevende Radio 538 DJ's de vaste vakcoach. Hij werkte bij diverse omroepen (NRCV, NOS en Tros) als presentator, redacteur en DJ.

Pauline Kuijper

Pauline Kuijper

meer...

Pauline Kuijper

Presentatietrainer, Mediatrainer

...is behalve trainer ook redacteur bij KRO-NCRV en werkte bij de publieke omroep daarvoor meerdere jaren als tv-presentator en -verslaggever. Haar liefde voor communicatie behelst ook een grote liefde voor taal in het algemeen. Voor haar eigen taal - het Nederlands - en voor die van anderen. Zij traint ook in het Engels, en spreekt daarnaast ook Frans, Duits en Italiaans.

Johan Sponselee

meer...

Presentatietrainer, Mediatrainer, Mediacoach

...is als gediplomeerd (SPHBO) trainer en coach ook verantwoordelijk voor de didactische ontwikkeling van onze trainingen. Hij werkte als redacteur, verslaggever en presentator voor o.a. Radio 1, 2 en 5 en vervulde verschillende journalistieke managementfuncties. U kunt met uw kernboodschappen in een training met hem inhoudelijk zelfs nog een stapje verder gaan, want Johan is specialist in het werken met een Message House.

Hans Sjouke Koopal

meer...

Mediatrainer, vakcoach

...is naast mediatrainer bij Brain Box actief als senior communicatieadviseur bij verschillende bedrijven. Daarvoor was hij woordvoerder bij bierbrouwer Heineken en redacteur bij John de Mol Producties en Holland Media House.


Ronald Stevens

meer...

Mediatrainer, Vakcoach

...werkt als communicatiespecialist bij de NS, na een jarenlange journalistieke carrière: Radio Rijnmond, Veronica Nieuwsradio en als verslaggever bij het RTL-nieuws met als specialisatie financieel-economische onderwerpen.

 

Pamela G. Armstrong-de Vreeze

meer...

Presentatietrainer, Mediatrainer

...geeft als geboren Amerikaanse media- en presentatietrainingen in het Engels. Verder werkt zij als 'speech doctor' voor amerikaanse topmanagers. Daarvoor bij CNN, the Oprah Winfrey Show, ontbijtshows, maar ook de publieke omroep PBS.

Bert Visser

meer...

Mediatrainer, Mediacoach

...was tot voor kort eindredacteur van het IKON-televisieprogramma Spraakmakende Zaken. Hij werkte bij De Typhoon en Dagblad voor de Zaanstreek. Daarna volgden het NOS Journaal, Hier en Nu van de NCRV en was hij hoofd nieuws bij RTV Drenthe.

Maureen du Toit

meer...

Presentatietrainer, Mediatrainer

Na een studie psychologie aan het Europees Instituut voor Psycho Sociale Educatie verruilde Maureen haar eerdere acteerwerk voor de televisie en presenteerde zij jarenlang voor SBS6 'Hart van Nederland'. Als redacteur, presentator en vlogger (!) voor het regionale RTVNH volgt zij vandaag de dag het nieuws nog steeds op de voet en is zij voor Brain Box actief als presentatietrainer en -coach, mediatrainer en vlogtrainer.

Rommert Kruithof

meer...

Mediatrainer, Mediacoach

...werkte onder meer als hoofdredacteur van de Radio Nieuws Centrale, als eindredacteur bij regionale omroepen, als opleider en coach van journalisten in ontwikkelingslanden en als correspondent in Genève.

Hans de Herdt

meer...

Mediatrainer

...werkt bij SBS 6 als verslaggever van Hart van Nederland. Maar ook is hij Kapitein bij de Nationale Reserve, als 'functional specialist'. Een trainer die gewend is om vanuit een crisissituatie te opereren, of deze live te verslaan voor de televisie.

David Hammelburg

meer...

Presentatietrainer, Mediatrainer

...beheert de vestiging van Brain Box in New York. Daar werkt hij als correspondent voor enkele Nederlandse en Duitse media. David spreekt dan ook vloeiend Engels, Duits en Nederlands.