Ronald Stevens

meer...

Mediatrainer, Vakcoach

...werkt als communicatiespecialist bij de NS, na een jarenlange journalistieke carrière: Radio Rijnmond, Veronica Nieuwsradio en als verslaggever bij het RTL-nieuws met als specialisatie financieel-economische onderwerpen.

 

Maureen du Toit

meer...

Presentatietrainer, Mediatrainer

Na een studie psychologie aan het Europees Instituut voor Psycho Sociale Educatie verruilde Maureen haar eerdere acteerwerk voor de televisie en presenteerde zij jarenlang voor SBS6 'Hart van Nederland'. Als redacteur, presentator en vlogger (!) voor het regionale RTVNH volgt zij vandaag de dag het nieuws nog steeds op de voet en is zij voor Brain Box actief als presentatietrainer en -coach, mediatrainer en vlogtrainer.

Bernard Hammelburg

meer...

Presentatietrainer, Mediatrainer

...is onder meer buitenlandcommentator voor BNR Nieuwsradio. Hij begon zijn loopbaan bij Trouw en was presentator en verslaggever bij de AVRO. Van '79 tot '99 was hij correspondent in de VS. Bernard is al jaren mediatrainer bij Brain Box.

Sanne Boswinkel

meer...

Mediatrainer, Presentatietrainer

...is nieuwslezer bij RTL Z en het RTL Nieuws. Ze werkte eerder bij Radio Rijnmond en RTV West. Voor RTL-Z maakt zij regelmatig portretten van ondernemers op locatie. Bij Brain Box geeft zij media- en presentatietrainingen.

Wim van Putten

meer...

Presentatietrainer, Mediatrainer

...naast zijn werk bij Brain Box leidt hij presentatoren en DJ’s op en is hij van enkele toonaangevende Radio 538 DJ's de vaste vakcoach. Hij werkte bij diverse omroepen (NRCV, NOS en Tros) als presentator, redacteur en DJ.

Johan Sponselee

meer...

Presentatietrainer, Mediatrainer, Mediacoach

...is als gediplomeerd (SPHBO) trainer en coach ook verantwoordelijk voor de didactische ontwikkeling van onze trainingen. Hij werkte als redacteur, verslaggever en presentator voor o.a. Radio 1, 2 en 5 en vervulde verschillende journalistieke managementfuncties. Een aantal weken per jaar geeft hij als docent Mediavaardigheden les aan de deeltijdopleiding Communicatie aan de Avans Hogeschool in Breda.

Pamela G. Armstrong-de Vreeze

meer...

Presentatietrainer, Mediatrainer

...geeft als geboren Amerikaanse media- en presentatietrainingen in het Engels. Verder werkt zij als 'speech doctor' voor amerikaanse topmanagers. Daarvoor bij CNN, the Oprah Winfrey Show, ontbijtshows, maar ook de publieke omroep PBS.

Bert Visser

meer...

Mediatrainer, Mediacoach

...was tot voor kort eindredacteur van het IKON-televisieprogramma Spraakmakende Zaken. Hij werkte bij De Typhoon en Dagblad voor de Zaanstreek. Daarna volgden het NOS Journaal, Hier en Nu van de NCRV en was hij hoofd nieuws bij RTV Drenthe.

Frank du Mosch
meer...

Presentatietrainer, Mediatrainer

...een allround trainer die kennis combineert met betrokkenheid en humor. Gepokt en gemazeld met een verleden als presentator en verslaggever bij het NOS journaal, presentator van het jeugdjournaal en radioprogramma's als Stand.nl. Als early adapter hebben ook de nieuwe media weinig geheimen voor Frank en u kunt tijdens de training op dit gebied dan ook gerust een beroep doen op zijn kennis, ervaring en visie.

Bregittha Nuyten

meer...

Mediatrainer

...naast het journalistieke veldwerk en de mediatrainingen geeft zij les als docent TV-Management aan de Hogeschool Inholland in Haarlem. Gepokt en gemazeld als verslaggever en eindredacteur voor radio, tv (Brandpunt, Netwerk) en krant.

Hans Sjouke Koopal

meer...

Mediatrainer, vakcoach

...is naast mediatrainer bij Brain Box actief als senior communicatieadviseur bij verschillende bedrijven. Daarvoor was hij woordvoerder bij bierbrouwer Heineken en redacteur bij John de Mol Producties en Holland Media House.

Rommert Kruithof

meer...

Mediatrainer, Mediacoach

...werkte onder meer als hoofdredacteur van de Radio Nieuws Centrale, als eindredacteur bij regionale omroepen, als opleider en coach van journalisten in ontwikkelingslanden en als correspondent in Genève.

Hans de Herdt

meer...

Mediatrainer

...werkt bij SBS 6 als verslaggever van Hart van Nederland. Maar ook is hij Kapitein bij de Nationale Reserve, als 'functional specialist'. Een trainer die gewend is om vanuit een crisissituatie te opereren, of deze live te verslaan voor de televisie.

Klaas-Pieter Rieksen

meer...

Mediatrainer, mediacoach

...is directeur, planner en (soms ook) trainer bij Brain Box. Begon bij het Haarlems Dagblad en werkte verder bij NCRV's Hier& Nu en als eindredacteur bij 'Met het oog op Morgen'. Verder was hij hoofdredacteur bij het regionale RTV Utrecht.

David Hammelburg

meer...

Presentatietrainer, Mediatrainer

...beheert de vestiging van Brain Box in New York. Daar werkt hij als correspondent voor enkele Nederlandse en Duitse media. David spreekt dan ook vloeiend Engels, Duits en Nederlands.

Carole Beelen

meer...

Presentatietrainer, Salestrainer

...heeft ruim 20 jaar ervaring in het ontwerpen en uitvoeren van diverse trainingen, brainstormsessies en teambijeenkomsten aan professionals en directies. De basis voor haar commerciële gesprekstrainingen is het 'Trusted Advisor' principe. In presentatietrainingen richt zij zich op authentiek optreden, storytelling en de juiste mindset voor een performance die niet alleen goed is, maar ook goed voelt.