Sectorgerichte trainingen en andere specials

Mediatraining
Politiek en Media

Verschillende maatwerktrainingen, o.a. voor:

 • het (nieuwe) College van B&W
 • landelijke- en provinciale bestuurders
 •  

  Mediatraining
  Zorgsector

  Woordvoerders, directies en besturen van ziekenhuizen en andere zorginstellingen leren in één dag om te gaan met kritische vragen. Maar ook om hun eigen kracht, met vaak mooie en overtuigende verhalen, te benadrukken.

  Mediatraining
  Chemische sector

  Experttraining in samenwerking met de VNCI. Wat zegt u als de pers belt met een schijnbaar simpele vraag over een ingewikkeld uit te leggen onderwerp? Of met draaiende camera's aan de poort staat bij een calamiteit?


  Mediatraining
  Onderwijs

  Woordvoerders, directies en besturen van Universiteiten en Hogescholen leren in één dag om te gaan met kritische vragen. En wat zegt u als de pers belt met een schijnbaar simpele vraag over een ingewikkeld onderwerp?

  Pitchtraining
  in-company

  Uw essentiële boodschappen, uw presentatie, woordgebruik en uitstraling komen aan de orde. Wij helpen u de wensen en behoeften van uw toekomstige klant scherp te krijgen en daarvan gebruik te maken.

  Social Media vlog training

  Verbeter in één dag de IMPACT van uw presentatie en leer deze in twee minuten te vatten in een videoboodschap die voldoet aan de laatste trends. De vlogtraining gaat over het beeld, de klank, de inhoud en... de techniek van het vloggen.

  Crisis- en risico
  communicatie

  Tijdens deze realistische crisiscommunicatietraining van Brain Box wordt u met oefeningen en do's & dont's voorbereid op massieve aandacht van de (social) media tijdens een calamiteit.

  Mediatraining
  open inschrijving

  Op individuele basis, of samen met een collega, deelnemen aan een mediatraining. Net zo intensief als een teamtraining. Plus leren van anderen in vergelijkbare posities, maar in een heel andere branche.

  Presentatietraining
  open inschrijving

  Op individuele basis, of samen met een collega, deelnemen aan een presentatietraining. Net zo intensief als een teamtraining. Plus leren van anderen in vergelijkbare posities in een andere branche.

  All inclusive bedrijfsevent

  Wilt u eens ervaren hoe een talkshow wordt gemaakt? Met uw eigen mensen aan tafel die praten over thema's die bij u spelen en uw eigen collega's in de zaal? Volledig verzorgd met een hapje en een drankje? Kom dan een middagje doordraaien..!

  Mediacoaching
  woordvoerders

  Deze training is bestemd voor woordvoerders en adviseurs die naast het zelf woordvoeren, vooral anderen adviseren en coachen. U leert in te spelen op mediatrends, effectief te adviseren en gerichte feedback te geven.

  Wilt u teruggebeld worden?

  Vul dan hier uw gegevens in.