Brain Box communicatietrainingen

De specials van Brain Box

Crisis- en risico
communicatie

Tijdens deze realistische crisiscommunicatietraining van Brain Box wordt u voorbereid op massieve aandacht van de (social) media tijdens een calamiteit. U leert de juiste dingen te doen en communicatievalkuilen te vermijden.

Mediatraining
open inschrijving

Op individuele basis, of samen met een collega, deelnemen aan een mediatraining. Net zo intensief als een teamtraining. Plus leren van anderen in vergelijkbare posities, maar in een heel andere branche.

Presentatietraining
open inschrijving

Op individuele basis, of samen met een collega, deelnemen aan een presentatietraining. Net zo intensief als een teamtraining. Plus leren van anderen in vergelijkbare posities, maar in een heel andere branche.

All inclusive bedrijfsevent

Wilt u eens ervaren hoe een talkshow wordt gemaakt? Met uw eigen mensen aan tafel die praten over thema's die bij u spelen en uw eigen collega's in de zaal? Volledig verzorgd met een hapje en een drankje? Kom dan een middagje doordraaien..!

Pitchtraining
in-company

Uw essentiële boodschappen, uw presentatie, woordgebruik en uitstraling komen aan de orde. Wij helpen u de wensen en behoeften van uw toekomstige klant scherp te krijgen en daarvan gebruik te maken.

Mediacoaching voor
woordvoerders

Deze training is bestemd voor woordvoerders en adviseurs die naast het zelf woordvoeren, vooral anderen adviseren en coachen. U leert in te spelen op mediatrends, effectief te adviseren en gerichte feedback te geven.

Mediatraining
Politiek en Media

Mediatraining voor het College van B&W, Mediaworkshop voor Gemeenteraadsleden, Mediatraining voor individuele Kamerleden, Mediaworkshop voor Kamerfracties, Woordvoerderstraining voor communicatieadviseurs

Mediatraining
Zorgsector

Woordvoerders, directies en besturen van ziekenhuizen en andere zorginstellingen leren in één dag om te gaan met kritische vragen. Maar ook om hun eigen kracht, met vaak mooie en overtuigende verhalen, te benadrukken.

Mediatraining
Chemische sector

Experttraining in samenwerking met de VNCI. Wat zegt u als de pers belt met een schijnbaar simpele vraag over een ingewikkeld uit te leggen onderwerp? Of met draaiende camera's aan de poort staat bij een calamiteit?