Levensechte trainingen

  • Als Brain Box cursist werkt u met journalisten, presentatoren en communicatie-experts, die actief zijn of waren bij regionale en landelijke kranten, radio of tv.

 

Ook in andere talen

Als Engels bij u bijvoorbeeld de voertaal is biedt Brain Box u natuurlijk de mogelijkheid om de training in 'native' of desgewenst 'near-native' Engels te volgen. Ook in Amerika zijn wij snel ter plaatse met een trainer vanuit een liaison kantoor in New York en een eigen locatieset.

Eigen studio's in de mediastad Hilversum

Bij Brain Box kunt u uw optreden voorbereiden en oefenen in een echte studio in Hilversum. Natuurlijk verzorgen wij ook trainingen en workshops op een door u gewenste locatie met onze mobiele studio, het enige dat we daar dan nodig hebben is een stopcontact.

 

 

 
Onze hoofdtrainer voldoet aan de eisen van de beroepsvereniging NOBTRA Al onze diensten zijn BTW vrij Het is nog nooit voorgekomen, maar als we er samen niet uit zouden komen, kunt u naar de Geschillencommissie Consumentenzaken... Brain Box onderschrijft de gedragscode van de NRTO

Brain Box office

Brain Box is 24/7 bereikbaar op 035 - 628 18 70

Klaas Pieter Rieksen
Managing Partner

...is directeur, planner en (soms ook) trainer bij Brain Box. Begon bij het Haarlems Dagblad en werkte verder bij NCRV's Hier&Nu en als eindredacteur bij 'Met het oog op Morgen'. Verder was hij hoofdredacteur bij het regionale RTV Utrecht.


rieksen@brainbox.nl

Johan Sponselee
Managing Partner

...is als gediplomeerd (SPHBO) trainer en coach ook verantwoordelijk voor de didactische ontwikkeling van onze trainingen. Hij werkte als redacteur, verslaggever en presentator voor o.a. Radio 1, 2 en 5 en vervulde verschillende journalistieke managementfuncties.


js@brainbox.nl

Gerard Ekelmans
Office manager en redacteur

...is meestal de eerste die u aan de lijn krijgt als u Brain Box belt. Als Office Manager is hij de spin in het web van het kantoor, als redacteur werkt hij ook inhoudelijk mee aan het voorbereiden van de trainingen met desk research en het schrijven van briefings voor de trainers.


info@brainbox.nl